Naar inhoud

Horeca

Leeuwarden

Bar design

Totaal ontwerp bar met hangframe en verlichting

 

Voor deze poké bowl horeca zaak hebben we dit ontwerp gerealiseerd van de bar, hét visitekaartje van Bowls 'n Rolls! De bar is een ware eye-catcher maar behoudt ook de rust. Onbewust is het een fijne en neutrale basis voor de sfeer en wordt duidelijk waar je moet zijn. De bijna 12 meter tellende bar is onderverdeeld in afhaal, service, bestellen, afrekenen en taartafdeling. Het personeel loopt af en aan met de prachtige kleurrijke en mooie producten die deze zaak te bieden heeft. 

Door deze enorme lengte is eenheid en behoudt hiervan wel belangrijk en toch moet het onderscheid er ook zijn, zonder te lang en saai te worden. De onbewuste sturing en het afdwingen van aandacht stuurt je snel een bepaalde kant op, waar je inbegin op af kan gaan. De afhaal is lager en rustiger gehouden. Naturel kleuren en functionele materialen zorgen voor prettig werken en een tijdloze basis voor de prachtige zaak. Alles eromheen ontsteund elkaar en is een goede toevoeging.

 

In vrij korte tijd is het ontwerp gerealiseerd, de uitvoering moest daarna door de opening ook in korte tijd gerealiseerd worden, na de vakantie gaan we eens kijken hoe de mooie kleuren van de ingredienten uitkomen in dit ontwerp en hoe aantrekkelijk de producten uitkomen!