Naar inhoud

Saskia

 

In 2003 ben ik in Zwolle de studie 'presentatie winkelvormgeving' gaan volgen. Na vier prachtige jaren ben ik doorgegaan naar Den Haag, waar ik aan de Koninklijke academie 'Interieurarchitectuur' ben gaan studeren. Ontzettend veel gezien, gedaan, geleerd en beleefd. Tijdens de studie kregen we te maken met diverse onderdelen naast interieur, zoals onder andere meubel-, product- en industrieël ontwerpen en architectuur. Visualiseren, technisch ontwerpen en fotograferen; prachtig die afwisseling en ook weer het samenkomen van die diverse disciplines. Gelijk na deze studie ben ik in 2007 als interieurarchitect terecht gekomen bij een architectenbureau waar ik mijn eigen afdeling draaide. Ik verzorgde daar veelal de 'look en feel' voor scholen, kantoren, mulitfunctionele gebouwen en particulieren. Daarnaast verzorgde ik daar ook grafische opdrachten.Sinds januari 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Heerlijk die afwisseling, vrijheid en diversiteit waar je dan mee te maken krijgt! Ik ben gaan freelancen voor diverse bureau's en kreeg ook zelfstandig opdrachten. Daarnaast was ik een vaste dag in de week interieuradviseur bij een woninginrichter, tussen de trends en de meubelen!

In 2016 ben ik in aanraking gekomen met een retail design bureau waar ik in eerste instantie ben gaan freelancen. Na ruim een half jaar ben ik daar in dienst gegaan. Sinds 2018 werk ik met collega interieurarchitecten op zelfstandige basis voor de 'Inspiration Days' - in mijn werkgebied 'Architectendagen NHK'-  (kort geleden nog Designers Days). Een ontzettend leuk initiatief waarbij particulieren een uur advies kunnen plannen bij een keukenzaak. Het is altijd goed en leuk is om weer eens met collega's te sparren!2019 is het jaar om weer zelfstandig verder te gaan, volledige focus op eigen projecten! En dus laat ik er een frisse wind doorheen gaan. Vandaar een nieuw logo, nieuwe naam en ook een nieuwe site! 

Inmiddels heb ik ruime ervaring in de particuliere markt, zorg, kantoren, horeca en retail. Met een studio aan huis ben ik graag werkzaam voor particulieren en bedrijven. Ik kijk er erg naar uit om nog meer prachtige projecten te mogen realiseren en vooral om dat samen te gaan doen. Met en voor de opdrachtgever. Of het nu gaat om een kleuradvies of een volledig ontwerp welke turn-key moet worden opgleverd, alles is mogelijk. Mede door de samenwerking met diverse partijen is alles realiseerbaar. Door mijn onafhankelijkheid heb ik de vrijheid om de opdrachtgever het beste te bieden. Ik werk graag laagdrempelig. Zodoende komen we gelijk al dichter bij de kern. Ik sta door mijn zelfstandigheid dichterbij de mens en kan op die manier het beste naar behoefte van de opdrachtgever handelen!  

Sinds 2007 sta ik in het SBA architectenregister en sinds 2010 ben ik BNI lid.

Dit geeft aan dat kun je kunt vertrouwen op ruime ervaring, professionaliteit, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.Wie meer wil weten of een afspraak wil maken, ik ben altijd bereikbaar en de koffie staat klaar!