Naar inhoud

Saskia

 

In 2003 ben ik in Zwolle de studie 'presentatie winkelvormgeving' gaan volgen aan het Cibap. Daarna ben ik naar Den Haag afgereisd waar ik aan de kunstacademie 'interieurarchitectuur' heb gestudeerd en deeltijd de minor 'kunst en zaken' aan de universiteit Leiden heb gedaan. Mooi tijd gehad waar we onder andere bezig waren met meubel-, technisch-, product- en industrieel ontwerpen, visualiseren, fotograferen en architectuur. Gelijk na deze studie ben ik in 2007 als interieurarchitect terecht gekomen bij een architectenbureau waar ik mijn eigen interieur en grafische afdeling draaide. Ik verzorgde daar veelal de 'look en feel' voor scholen, kantoren, mulitfunctionele gebouwen en particulieren.

Januari 2010 ben ik zelfstandig begonnen, vooral eerst veel freelance voor bureaus en langzaamaan kreeg ik steeds meer eigen opdrachten. Prachtige projecten heb ik inmiddels mogen doen! Zowel in de scholenbouw als kantoren, zorg, retail, horeca en de particuliere markt. Daarnaast was ik van 2011 tot 2016 steevast 'interieuradviseuse' bij Jaring de Wolff, erg leuk een vaste dag tussen de mensen, trends en de meubelen.

In 2016 ben ik in aanraking gekomen met een retail design bureau waar ik in eerste instantie ben gaan freelancen. Na ruim een half jaar ben ik daar anderhalf jaar in dienst gegaan. In hoofdzaak lag de nadruk daar op retail en horeca, in Nederland en daarbuiten. Prachtige projecten en mooie processen! 

2019 is het jaar om weer zelfstandig verder te gaan, met de focus op eigen projecten, ondernemen, inspireren maar ook op samenwerken. In opdracht en op freelance basis. Daarom vanaf dit jaar een andere site, ander logo en een aanpassing de naam. Vol frisse moed, zin en inspiratie mooie interieurs en ontwerpen maken. Ontmoeten. En elkaar versterken. Sinds 2018 ben ik ook aangesloten bij de 'Inspiration days/architectendagen NHK'. Erg leuk om te doen en zo ontmoet ik ook nog eens collega's om over het vak te sparren en kom ik op diverse plekken.

 

Inmiddels heb ik ruime ervaring in de particuliere markt, zorg, kantoren, horeca en retail. Met een studio aan huis ben ik graag werkzaam voor particulieren en bedrijven. Ik kijk er erg naar uit om nog meer prachtige projecten te mogen realiseren en vooral om dat samen te gaan doen. Met en voor de opdrachtgever. Of het nu gaat om een kleuradvies of een volledig ontwerp welke turn-key moet worden opgleverd, alles is mogelijk. Mede door de samenwerking met diverse partijen is alles realiseerbaar.

 

Door mijn onafhankelijkheid heb ik de vrijheid om de opdrachtgever het beste te bieden. Ik werk graag laagdrempelig. Zodoende komen we gelijk al dichter bij de kern. Ik sta door mijn zelfstandigheid dichterbij de mens en kan op die manier het beste naar behoefte van de opdrachtgever handelen.

 

Sinds 2007 sta ik in het SBA architectenregister en sinds 2010 ben ik BNI lid.

Dit geeft aan dat kun je kunt vertrouwen op ruime ervaring, professionaliteit, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.Wie meer wil weten of een afspraak wil maken, ik ben altijd bereikbaar en de koffie staat klaar!